Declaratia De Asumare A Responsabilitatii

Subsemnata/Subsemnatul conform datelor din formularul de Comanda, in calitate de participant(a) de bunavoie la tura/turele de rafting, kayaking, speologie, alpinism, canyoning, 4×4, enduro, mountain biking, alpinism, ski, snowboard, drumetii de vara sau iarna sau orice alte activitati derulate pe teritoriul Romaniei sau in strainatate impreuna cu insotitorii/ghizii desemnati de catre Visro Events SRL declar ca am luat cunostinta si sunt de acord cu urmatoarele:


1. Sporturile de aventura (rafting, kayaking, speologie, alpinism, canyoning, 4×4, enduro, mountain biking, alpinism, ski, snowboard, drumeție) implica riscuri, fara sa se limiteze la acestea, de disconfort, epuizare, traume sau chiar deces.
Sunt informat(a), accept si imi asum aceste riscuri si sunt singur(a) responsabil(a) pentru toate actiunile mele pe durata sus-mentionata.
Inteleg ca desi atat Trip Leader-ul cat si Ghizii desemnaţi de acesta fac toate demersurile rezonabile pentru a reduce la minim riscurile sus mentionate, acestea nu pot fi eliminate in totalitate.


2. Declar că nu sufăr / nu am suferit simptome gripale în ultimele 14 zile, nu am fost internat (a), tratat (a) sau confirmat (a) cu COVID-19. Inteleg si accept ca daca starea mea de sanatate ridica suspiciuni de infectare cu COVID-19 la înscriere sau la echipare voi putea fi refuzat (a) la îmbarcare.


3. Inteleg si accept ca voi participa la activitati sportive de aventura care implica activitate fizica intensa, in conditii de vreme schimbatoare si/sau in apa rece.


4. Am luat cunostinta de nivelul de dificultate al turei la care m-am inscris, prin verificarea enuntului/graficului „Activity Level” disponibil pe pagina turei din prezentul website.


5. Confirm ca sunt in forma fizica si mentala suficienta pentru sporturi de aventura si nu sufar sau imi asum raspunderea directa si completa pentru afectiunile mele medicale pe care le cunosc sau nu si care pot fi agravate de aceste activitati, sau care imi pot afecta participarea la tura.


6. Inteleg si accept ca desi Ghidul va face toate eforturile rezonabile pentru atingerea obiectivelor turei in conditii de siguranta, daca conditiile meteo, ale nivelului apei ori starea fizica/psihica a oricarui membru al echipei nu sunt compatibile cu aceste obiective, Ghidul isi rezerva dreptul sa modifice structura turei, traseul sau activitatile fara returnarea taxei achitate.


7. Inteleg si accept ca toate deciziile luate de Ghid referitoare la siguranta indivizilor si a grupului pe durata derularii pachetului de servicii sunt finale si ne-negociabile.


8. Inteleg ca voi primi in gestiune temporara echipament tehnic specific activitatilor la care voi participa (costum/incaltaminte de neopren, casca, vesta, echipament de alpinism, canyoning, speologie, schi sau orice alt articol pe care ghidul il va considera necesar) si ma angajez sa utilizez aceste obiecte de echipament cu atentie si grija pe durata derularii activitatilor contractate.


9. Inteleg și accept ca sunt direct responsabil (a) pentru distrugerea, pierderea sau prejudicierea echipamentului pus la dispozitie de catre Furnizor in vederea indeplinirii obiectului contractului. Obiectul de echipament pierdut sau distrus de catre mine prin utilizare inadecvata va fi inlocuit de catre mine sau pe cheltuiala mea cu un produs identic sau voi achita pe loc contravaloarea acestuia.